® OEPM

Des
1992
treballant per Vostè

Aquest lloc web pertany a Ángel Fructuoso Lasheras com a propietari d'O.S.I S.L., de les seves activitats empresarials i de les empreses en què participa.

El visitant n'accepta l'ús i els requisits següents si no desisteix del seu ús:

Contingut:
Informació general i publicitat de les seves activitats empresarials.

Crèdits:
Totes les marques són propietat dels seus respectius propietaris, OSI ® Ordenadores y Soluciones Informáticas a Espanya i OSIWARE pertanyen a Ángel Fructuoso Lasheras a Espanya i EUA.

Reserves legals :
Tota la informació que es troba en aquesta Web té caràcter informatiu i pot ser errònia o incompleta, el contingut de la mateixa és merament informatiu i no s'ha de considerar norma, manifest, acord o qualsevol altre aspecte que no sigui merament publicitari de les activitats empresarials desenvolupades pel seu titular.
En la data de la seva publicació, aquest titular es troba al corrent dels requisits legals per a l'exercici de la seva activitat empresarial i es manté a disposició dels òrgans corresponents en cas de qualsevol requisit en compliment de la LSSI publicada al BOE. 12/10/2002, Legislació espanyola i legislació nord-americana.

Acceptació de les condicions:
El Visitant accepta els termes establerts a la legislació espanyola i en cas de controvèrsia accepta els Jutjats i Tribunals de Barcelona (Espanya) i Nova York (EUA) per a la seva resolució en funció d'incumpriment o domini del territori, en cas contrari rebutjarà el seu ús i accés.

Política de Protecció de Dades:
Aquest No Web manté per si mateix qualsevol informació personal dels seus visitants, en tot cas acceptem la LOPD i tots els seus preceptes i preceptes dels EUA (en protecció de dades si n'hi ha), podent sol·licitar qualsevol tipus d'aclariment o requeriment des del formulari de contacte, per telèfon o per correu.